Afspraak maken
 • Zonwering Ede

  Kies voor kwaliteit

  Wilt u graag zonwering in Ede geplaatst hebben? Dan staan wij van Ruiter Zonwering met plezier voor u klaar. Wij zijn een familiebedrijf waar het leveren van vakmanschap hand in hand gaat met het bieden van uitstekende service. Onze experts hebben al ruim 20 jaar ervaring en kennis in huis. Hierdoor kunnen wij u in Ede de kwaliteit leveren waarnaar u op zoek bent. Inmiddels hebben wij al verschillende klanten naar tevredenheid mogen helpen. Mogen wij binnenkort ook voor u aan de slag?
  Zonwering Ede

  Onze zonwering Ede?

  Wanneer u zoekt naar nieuwe zonwering, dan vindt u in Ede bij ons een ruim aanbod. Wij bieden u verschillende maten, afmetingen en kleuren. Onze medewerkers voorzien u graag van passend advies. Voor zonwering in Ede heeft u bij ons de keuze uit onder meer:

  • Uitvalschermen
  • Zonwering voor uw serre
  • Screens
  • Terrasschermen
  • Tuin parasols

  Wilt u meer weten over onze producten? Neemt u dan gerust contact op. Wij vertellen u hier graag meer over.

  Ook hulp bij montage

  Wij hanteren een persoonlijke service in Ede. Niet alleen voorzien wij u graag van advies waar u ook echt wat aan heeft, maar wij doen die stap extra voor u. Zo kunnen wij u de installatie van uw zonwering uit handen nemen. Onze vakkundige medewerkers komen graag bij u langs in Ede om het systeem te plaatsen. Zij weten precies hoe elk zonweringsysteem in elkaar steekt, waardoor zij de klus in een korte tijd kunnen klaren. Ook het onderhoud van de verschillende systemen kunnen zij door hun kennis en ervaring voor u verzorgen. Zo weet u zeker dat uw zonweringsysteem optimaal blijft functioneren.

  Graag wat meer weten?

  Heeft u nog een vraag over een zonwering? Of zou u graag van onze diensten gebruikmaken in Ede? Of u nu nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, wij staan graag voor u klaar. Neemt u dus gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0342-490253. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dit naar info@ruitergaragedeuren.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen en naar ons opsturen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Kiest u ook voor onze zonwering in Ede?

  Nieuwe showroom Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service.

  Montage in eigen beheer
  Ruiter personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Ruiter showroom

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom