Afspraak maken
 • Terrasoverkapping Ede

  Kies voor een klantgerichte aanpak

  Bent u op zoek naar een onderneming die een terrasoverkapping in Ede kan plaatsen bij u? Dan bent u bij ons van Ruiter Zonwering op de goede plek. Welke vorm van terrasoverkapping u ook zoekt, wij hebben het in ons assortiment. Ruiter Zonwering wil u in Ede zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Daarom hanteren wij een klantgerichte werkwijze. Wij nemen graag uw wensen met u door. Wilt u een bepaalde kleur? Of heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Wij vervaardigen het voor u.
  Terrasoverkapping Ede

  Wat is er mogelijk?

  Wilt u graag een terrasoverkapping in Ede, dan heeft u bij Ruiter Zonwering de keuze uit verschillende modellen. Zo hebben wij terrasoverkappingen die met 1 zijde aan uw woning gemonteerd worden en, naar wens, met of zonder glazen wanden. Tevens kunnen wij uw overkapping in Ede voorzien van zonwering. Ons assortiment bestaat uit onder meer:

  • Sun Paradise terrasoverkappingen. Deze modellen hebben een glazen dak en wanden. Het glas dat gebruikt wordt voor deze overkappingen heeft een isolerende werking
  • Pallazzo overkappingen. Het is mogelijk om in dit systeem zijwanden te plaatsen die naadloos in elkaar overlopen
  • Brustor outdoor living. Meerdere modellen. Zo bieden wij u een terrasoverkapping met vouwdoek of lamellen. Ook verschillende kleuren mogelijk

  Hulp nodig bij montage?

  Wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar kennis en ervaring in huis. Hierdoor weten wij precies wat er komt kijken bij het plaatsen van een terrasoverkapping. Onze medewerkers komen dan ook graag bij u in Ede langs om de overkapping voor u te installeren. Daarnaast kunnen zij u in Ede perfect van advies voorzien. Zij bespreken graag met u of het mogelijk is om uw gewenste terrasoverkapping te installeren of dat het toch verstandiger is om voor een andere vorm van zonwering te kiezen.

  Ook onze terrasoverkapping in Ede?

  Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden in Ede? Of wilt u dat wij naar u toekomen om een terrasoverkapping te plaatsen? In beide gevallen kunt u contact opnemen door te bellen naar 0342-490253. Wanneer u ons liever een mailt, dan kunt u dit doen via info@ruitergaragedeuren.nl. Ook vindt u op onze website een contactformulier dat u kunt invullen en naar ons opsturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Plaatsen wij binnenkort ook voor u een terrasoverkapping in Ede?

  Nieuwe showroom Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service.

  Montage in eigen beheer
  Ruiter personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Ruiter showroom

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom