Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

BeCe

Maak van uw huis een thuis met BeCe raamdecoratie. De organisatie achter BeCe, B&C Raamdecoratie, maakt al sinds 1971 de beste raamdecoratie op maat. BeCe maakt gedurfde producten die net even anders zijn. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en zijn daarbij mooi afgewerkt. Bij Ruiter Zonwering vindt u de innovatieve en kwalitatieve BeCe raamdecoratie.

Het juiste licht met BeCe raamdecoratie

Licht is heel belangrijk in elke woning. Door de juiste raamdecoratie haalt u het maximale uit uw interieur. Te donkere gordijnen of jaloezieën laten uw huis smal ogen. Te veel licht is ook niet gewenst, aangezien een ruimte dan snel overbelicht raakt. Met de producten van BeCe kunt u de perfecte middenweg vinden tussen donker en licht.

Ruiter is dealer van:

Bekijk al onze merken

De mogelijkheden van BeCe raamdecoratie

Bij Ruiter Zonwering verkopen we verschillende BeCe raamdecoratie producten. Zo kunt u kiezen uit verschillende BeCe gordijnen. Van duo rolgordijnen tot jaloezieën, alles is mogelijk. U kunt ook met één druk op de knop uw raamdecoratie bedienen als u gaat voor de elektrische raamdecoratie van BeCe. Door de aandacht die wordt besteed aan het ontwerp, is een BeCe product altijd van goede kwaliteit.

 

BeCe bij Ruiter Zonwering

Als erkende dealer van BeCe kunnen wij u als geen ander informeren over BeCe raamdecoratie. U kunt eenvoudig een afspraak inplannen en langskomen in onze showroom in Barneveld. Onze specialisten staan voor u klaar voor passend advies. Wij nemen de tijd voor u en helpen u graag. Welkom!

 

Bezoek onze showroom

Ruiter in Barneveld heeft u zoveel te bieden

Bij Ruiter B.V. houdt onze service niet op na de levering en montage. Wij staan ook na uw aankoop altijd voor u klaar met onze servicedienst. Voor vragen en opmerkingen, onderhoud of storingen, kunt u altijd contact opnemen. Mede dankzij onze 24 uurs-service dienst kunt u ons altijd bereiken

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen