Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Markilux

Markilux is dé zonneschermspecialist uit Duitsland. Dit familiebedrijf maakt al ruim 40 jaar producten die het comfort in de tuin verhogen. Ze maken onder andere hoogwaardige zonweringssystemen en schermen. Hun producten zijn tijdloos en hebben de allerbeste kwaliteit. Dit A-merk werkt zorgvuldig samen met geselecteerde dealers, waaronder Ruiter Zonwering.

 

Markilux Pergola

Een Markilux pergola is voorzien van de modernste technologieën. Het unieke en stijlvolle design passen in elke tuin. Het product kan volledig op maat gemaakt worden. De kwaliteit van een Markilux pergola is zeer goed en deze gaat dan ook jarenlang mee. U kunt urenlang genieten van uw terras, ook als de zon allang onder is gegaan.

Ruiter is dealer van:

Markilux
Bekijk al onze merken

Terrasschermen van Markilux

Het design van Markilux terrasschermen kenmerkt zich door een modern en strak uiterlijk. De schermen zijn het hele jaar bruikbaar. De verschillende modellen zijn namelijk allemaal zeer sterk en windbestendig. Het zonweringdoek staat bij alle modellen strak en de schermen zijn uitgerust met knikarm technologie. Kies uit vele kleuren en maak uw terras uniek.

 

Markilux onderglaswering

Markilux onderglaswering is zeer duurzaam door de hoogwaardige materialen en het uitgebreide kwaliteitsbeheer bij Markilux. Bij onderglaswering komt er zonwering onder een glazen dak. Tussen het doek en het glas ontstaat een isolatielaag. Heeft u een pergola of terrasoverkapping? De Markilux zonwering kan hier op aangesloten worden zodat het licht en de warmte boven het doek blijven.

 

Markilux producten kopen bij Ruiter Zonwering

Bij Ruiter Zonwering kunt u terecht voor de producten van Markilux. Als dealer van Markilux kunnen wij u als geen ander informeren en adviseren over Markilux. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Barneveld. In onze showroom wordt u geadviseerd door onze experts en kunt u de Markilux producten bekijken. U bent van harte welkom bij Ruiter!

Bezoek onze showroom

Ruiter in Barneveld heeft u zoveel te bieden

Bij Ruiter B.V. houdt onze service niet op na de levering en montage. Wij staan ook na uw aankoop altijd voor u klaar met onze servicedienst. Voor vragen en opmerkingen, onderhoud of storingen, kunt u altijd contact opnemen. Mede dankzij onze 24 uurs-service dienst kunt u ons altijd bereiken

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden Informatie aanvragen