Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Zonwering voor buiten

Zonwering is echt van toegevoegde waarde voor uw huis. Bij Ruiter Zonwering vindt u verschillende soorten buitenzonwering, van screens tot terrasschermen. Voor elke situatie hebben wij passende buitenzonwering.

In onze inspirerende showroom, centraal gelegen in Barneveld, bieden we u een breed scala aan uiteenlopende mogelijkheden. En uiteraard kunt u verzekerd zijn van deskundig advies door onze ervaren adviseurs. Van harte welkom!

 

– Plan direct een afspraak

Buitenzonwering

Bij Ruiter Zonwering vindt u buitenzonwering van exclusieve topmerken. We realiseren een ideaal rustpunt waar u kunt genieten van een aangename temperatuur. Hieronder vindt u de verschillende soorten buitenzonwering die wij verkopen, van screens tot rolluiken.

> Screens

Onze screens zijn een praktische oplossing voor de hete zon. Door het doek dat tussen de geleiders verticaal naar beneden glijdt, creëert u schaduw in uw woning. De screens laten licht door, maar beschermen u wel van pottenkijkers. Bij Ruiter Zonwering leveren wij een op maat gemaakt screen dat goed aansluit op uw raam.

> Buitenjaloezieën

Een buiten jaloezie bestaat uit horizontale lamellen die u kunt neerlaten en optrekken wanneer u wilt. Een jaloezie beschermt u tegen de zon, dit product houdt namelijk wel tot 90% warmte buiten! Doordat ze zeer windvast zijn, kunt u deze buitenzonwering in verschillende weersomstandigheden naar beneden laten.

> Terrasschermen

Een terrasscherm, ook wel knikarmscherm genoemd, is een fijne bescherming voor u terwijl u op uw terras zit. We verkopen verschillende design knikarmschermen die passen bij elk terras. Daarbij beschikken onze knikarmschermen over de modernste technologieën, zodat u van alle gemakken bent voorzien.

> Markiezen

Deze oud-Hollandse buitenzonwering is zowel functioneel als uniek. Onze markiezen zorgen namelijk voor verduistering en bescherming. Daarbij kunt u met onze markiezen uw unieke stijl aan de buitenkant van uw huis laten zien. Ze worden namelijk vaak geassocieerd met een gezellige sfeer.

> Rolluiken

Wilt u uw woning afschermen van zonnestralen, donker maken en beveiligen? Dat doet u met kwalitatieve, isolerende rolluiken. Een rolluik werkt verduisterend en gaat lang mee. Door de elektrische bediening bent u van alle gemakken voorzien.

> Veranda zonwering

Met onze veranda zonwering kunt u op warme dagen heerlijk in de schaduw zitten. U kunt kiezen voor een schaduwdoek of pergola opstelling.

Bezoek onze showroom

De 4 zekerheden van Ruiter

> Hoogwaardige merken

We verkopend uitsluitend producten van merken waar we volledig achter staan en al jarenlang mee samenwerken

> Eerlijk en transparant

Onze prijsopgave is compleet en overzichtelijk, u komt geen onverwachte verrassingen tegen op de factuur

> Deskundig advies

Bij een bezoek aan onze showroom bent u verzekerd van deskundig advies, onze adviseurs hebben jarenlange ervaring

> Professionele montage

De monteurs van Ruiter zijn zeer deskundig, leveren vakwerk en zorgen dat na montage alles weer brandschoon is

Annette Ik heet u van harte welkom bij Ruiter
"Wat een goede service en levering, super tevreden met mijn screens! Ook de jongens die de screens op 1 hoog hebben gemonteerd waren top! Alles is naar wens verlopen." C. Feijen Screens, raamhorren en hordeuren Bekijk alle projecten
Bezoek onze showroom
Ruiter B.V.

Harselaarseweg 20
3771 MB Barneveld

0342 49 0253 info@ruitergaragedeuren.nl
Openingstijden
Wij zijn vandaag gesloten
Ma.
07:30 – 17:00
Di.
07:30 – 17:00
Wo.
07:30 – 17:00
Do.
07:30 – 17:00
Vr.
07:30 – 17:00
Za.
09:00 – 13:00
Zo.
Gesloten

Handmatige of elektrische bediening

Bij Ruiter kunt u bij veel van onze producten kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Bij onze handmatige bediening kunt u onder andere kiezen uit bediening met een slinger of een band. De binnenzonwering en buitenzonwering met handmatige bediening is vaak goedkoper.Het voordeel van elektrische zonwering binnen of buiten is het extra comfort wat u ervaart. U kunt vaak eenvoudig met een afstandsbediening van een afstand de buitenzonwering of de zonwering binnen bedienen. Daarnaast kunt u kiezen voor een bedrade verbinding, waarbij u de zonwering bedient met een schakelaar.

Gerwin Ruiter Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Offerte aanvragen

Markilux Pergola

Familie Middendorp

Brustor lamellendak

Familie Ingen

Brustor terrasoverkapping op een waterwoning

Hopman

Service van Ruiter Zonwering

We willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. We hechten veel belang aan uw wensen. Daarom zetten wij graag die extra stap voor u. Wij bieden goede service, professioneel advies en de beste zonwering geheel naar wens.

Zonwering geheel op maat gemaakt

Bij Ruiter Zonwering leveren we altijd maatwerk. Dit kunnen we ons veroorloven aangezien onze specialisten jarenlange ervaring hebben in het inmeten en plaatsen van zonwering binnen en buiten. Onze zonwering is beschikbaar in verschillende afmetingen.

Professionele montage

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw zonwering. Daarom monteren onze specialisten met jarenlange ervaring de binnenzonwering en buitenzonwering. Als eerste komt onze vakman bij uw woning langs zodat hij nauwkeurig de juiste afmetingen kan inmeten. Hierna leggen we alle benodigde materialen klaar die horen bij het type zonwering dat u heeft uitgekozen. Na de montage zorgen we ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten. We gaan pas weg als u tevreden bent met het product en de plaatsing ervan. Wilt u bijvoorbeeld dat de binnenzonwering strak langs het raam wordt geplaatst? Dan zorgen wij daarvoor.

Zonwering onderhouden

Het is erg belangrijk u uw buitenzonwering en binnenzonwering goed onderhoudt. Daarom bieden wij u de juiste uitleg over periodiek onderhoud. U dient de zonwering namelijk eens in de zoveel tijd te onderhouden. We voorzien u bij oplevering van het product een instructie waarin we uitleggen hoe u de zonwering het beste kunt onderhouden. Het is onder andere verstandig om eens in de zoveel tijd het product met een vochtige doek af te nemen. Heeft u verder nog vragen over het onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Gerwin Ruiter Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Offerte aanvragen

Zonwering kopen bij Ruiter

Bij Ruiter heeft u ruime keuze uit kwalitatieve binnenzonwering en buitenzonwering. Neem vrijblijvend contact met ons op en plan een afspraak in met één van onze adviseurs. Heeft u het juiste type zonwering gevonden en wilt u nog meer informatie van ons? Of heeft u nog andere vragen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. U bereikt ons door een mail te sturen naar info@ruitergaragedeuren.nl. Of vul op onze website ons contactformulier in. Wilt u ons liever persoonlijk spreken? Dan kunt u bellen naar 0342-490253.

Kom langs in onze showroom

Het is ook mogelijk om eerst de buitenzonwering en binnenzonwering in het echt te bekijken. Maak een afspraak met ons en kom langs in onze showroom in Barneveld. We verwelkomen u hier om al onze zonwering te bekijken. U krijgt tijdens uw bezoek advies van een productspecialist. Deze specialist zal samen met u passende zonwering samenstellen. We houden altijd rekening met uw wensen en eisen. We verwelkomen u graag in Barneveld!

Gerwin Ruiter Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Plan een showroom-afspraak

Bent u ook toe aan zonwering?