Afspraak maken

Project

Kies een Project:

Projecten Archief - Ruiter Zonwering >

 

Projecten

Alle dingen die we gemaakt hebben

Garagedeuren, zonwering, terrasoverkappingen. Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf waar vakmanschap hand in hand gaat met een uitermate hoge servicegraad. Levering en montage van o.a. topmerken garagedeuren in elke maat en elke kleurstelling. Werkplaats en service Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland vlak bij de A1 én de A30, die op zijn beurt voor een uitstekende verbinding zorgt met de A12.

Zo zijn we niet alleen makkelijk bereikbaar voor u, maar u ook voor ons. Want bij schade of calamiteiten wilt u snel, vakkundig én persoonlijk geholpen worden.  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service. Aan de Nijverheidsweg 11 in Barneveld hebben we een showroom waar u de producten zelf kunt zien. Bovendien krijgt u advies waar u echt wat mee kunt. Toegespitst op uw persoonlijke wensen en situatie.

 

AFSPRAAK MAKEN  INFORMATIE AANVRAGEN

Showroom alleen open op afspraak

Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
Holler Box