Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Pallazzo

Geniet het hele jaar van uw tuin met de outdoor living producten van Pallazzo. Al 20 jaar ontwerpt en produceert Pallazzo overkappingen. Deze overkappingen zijn stuk voor stuk voorzien van certificeringen en keurmerken zoals het CE keurmerk. De hoogwaardige overkappingen worden geleverd aan erkende partners, waaronder Ruiter Zonwering. Ervaar de charmes van elk seizoen in uw eigen tuin met de Pallazzo overkappingen.

 

Pallazzo terrasoverkapping

Met een Pallazzo terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van het buitenleven. De Pallazzo overkappingen zijn zeer stijlvol. De moderne uitstraling en symmetrische ontwerpen passen in elke tuin. Door het dak van glas of polycarbonaat komt er veel licht binnen en krijgt u een maximaal gevoel van ruimte. U kunt ook in de avond genieten van de buitenlucht door de sfeervolle verlichting in de terrasoverkapping.

Ruiter is dealer van:

Bekijk al onze merken

De mogelijkheden van Pallazzo terrasoverkappingen

De Pallazzo overkappingen bieden veel mogelijkheden. Zo zijn ze geschikt voor horecagelegenheden. Door de goede kwaliteit en de betrouwbaarheid zijn de overkappingen een goede toevoeging aan uw horecagelegenheid. Ook is het mogelijk om zijwanden in de overkapping te plaatsen. Verder heeft u onbeperkte keuze in kleuren, waardoor u zeker weet dat de Pallazzo terrasoverkapping past bij uw tuin of horecagelegenheid.

 

Pallazzo bij Ruiter Zonwering

Als erkend partner van Pallazzo kunnen wij u vakkundig adviseren. Kom op afspraak langs in onze showroom in Barneveld voor advies van onze specialisten. Bij Ruiter Zonwering nemen wij de tijd voor u en helpen wij u met plezier. In onze showroom kunt u ook een tal van producten van Pallazzo bekijken en ervaren. Neem contact op en maak een afspraak. Welkom!

Bezoek onze showroom

Ruiter in Barneveld heeft u zoveel te bieden

Bij Ruiter B.V. houdt onze service niet op na de levering en montage. Wij staan ook na uw aankoop altijd voor u klaar met onze servicedienst. Voor vragen en opmerkingen, onderhoud of storingen, kunt u altijd contact opnemen. Mede dankzij onze 24 uurs-service dienst kunt u ons altijd bereiken

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen