Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Welkom in onze showroom

De zoektocht naar de mooiste zonwering, terrasoverkappingen, screens en rolluiken begint in de showroom van familiebedrijf Ruiter in Barneveld. In onze showroom zijn een aantal producten van onze gerenommeerde merken opgesteld. Wat zijn uw wensen? Plan een afspraak in onze showroom en wij laten u de grote variatie in mogelijkheden graag ontdekken. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op een vakkundig advies van onze adviseurs.

“Krijgt u al zin in het mooie weer bij het zien van onze zonwering? Welkom bij Ruiter!” Annette Uw zonweringspecialist Maak een afspraak
Bezoek onze showroom
Ruiter B.V.

Harselaarseweg 20
3771 MB Barneveld

0342 49 0253 info@ruitergaragedeuren.nl
Openingstijden
Wij zijn vandaag gesloten
Ma.
07:30 – 17:00
Di.
07:30 – 17:00
Wo.
07:30 – 17:00
Do.
07:30 – 17:00
Vr.
07:30 – 17:00
Za.
09:00 – 13:00
Zo.
Gesloten

De beste merken onder de zon

Een terrasoverkapping van Markilux, een windscherm van LuxxOut of rolluiken van Roma. Zonwering van de beste merken staan riant opgesteld in de showroom van Ruiter Zonwering in Barneveld. Ontdek de grote variatie in kleuren, materialen en opstellingen en maak uw keuze.

 

Plan een afspraak

Onze showroom is geopend binnen onze openingstijden. Het uitzoeken van een terrasscherm of terrasoverkapping kan soms best even wat tijd kosten. We vinden het belangrijk dat u alle tijd heeft om uw keuzes doordacht te maken. We adviseren u daarom altijd een afspraak in te plannen zodat we alle tijd voor u vrij kunnen houden. Naar aanleiding van uw afspraak werken we een offerte uit die u binnen de afgesproken tijd per mail toegestuurd krijgt. Zullen we er samen wat moois van maken?

 

Centraal gevestigd

De showroom van Ruiter Zonwering is gevestigd op industrieterrein de Harselaar in Barneveld, vlak bij de A1 en de A30. Vanuit heel midden-Nederland bent u in mum van tijd in Barneveld. Zo zijn we niet alleen eenvoudig bereikbaar voor u, maar zijn onze monteurs ook in mum van tijd bij u op locatie.

Bezoek onze showroom

Mogen we u verwelkomen in Barneveld?

Wij zien ernaar uit u te ontmoeten in onze showroom in Barneveld. Plan een afspraak in met één van onze adviseurs. Laat u inspireren door onze fantastische merken en producten. Wij maken graag een advies op maat!

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Contact opnemen