Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Roma

Haal kwaliteit in huis met Roma zonwering. Roma is marktleider voor opbouwrolluiken in Duitsland en is ook een sterk groeiend bedrijf in de Benelux. Dit is een echt Duits kwaliteitsmerk. De productie wordt gedaan in een van 5 fabrieken in Duitsland, waarna de hoogwaardige producten worden vervoerd naar Nederland, België en Luxemburg. Ruiter Zonwering is een van de trotse dealers van Roma zonwering.

 

Roma rolluiken

Bescherm uzelf tegen fel zonlicht én tegen diefstal met de Roma rolluiken. Deze luiken houden warme zonnestralen tegen en bieden dus beveiliging omdat uw ramen niet toegankelijk meer zijn voor inbrekers. Tijdens het bedienen produceren de Roma rolluiken weinig geluid. De rolluiken kunnen volledig naar uw wensen en woning aangepast worden. Denk hierbij aan dakramen, schuine kozijnen en inbouw.

Ruiter is dealer van:

Bekijk al onze merken

Roma screens

Met Roma screens houdt u de warmte en het licht van de zon tegen. De screens zijn beschikbaar in twee verschillende types: traditionele rollscreen of een zipscreen. Een rollscreen is de goedkoopste optie aangezien deze het meest simpel is qua uitvoering. Een rollscreen is een goede keuze wanneer u de screen met de hand wilt bedienen. Voor meer gebruiksgemak is een zipscreen de juiste optie voor u.

 

Buitenjaloezieën van Roma

Een andere manier om zon te weren is met de Roma buitenjaloezieën. Buitenjaloezieën werken hetzelfde als die van binnen. U kunt hiermee eenvoudig de lichtinval in huis regelen. Zo kunt u ervoor kiezen om een gedeelte van het buitenlicht naar binnen te laten door de lamellen in de juiste positie te zetten.

 

Roma bij Ruiter Zonwering

Bij Ruiter Zonwering kunt u terecht voor de producten van Roma. Als erkende dealer van Roma kunnen wij u goed informeren en adviseren over de producten van Roma. Maak een afspraak en kom gerust langs in onze showroom in Barneveld. Hier wordt u geadviseerd door onze specialisten en kunt u de Roma zonwering bekijken. U bent welkom bij Ruiter!

Bezoek onze showroom

Ruiter in Barneveld heeft u zoveel te bieden

Bij Ruiter B.V. houdt onze service niet op na de levering en montage. Wij staan ook na uw aankoop altijd voor u klaar met onze servicedienst. Voor vragen en opmerkingen, onderhoud of storingen, kunt u altijd contact opnemen. Mede dankzij onze 24 uurs-service dienst kunt u ons altijd bereiken

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen