Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Unilux

Ruiter Zonwering is exclusief dealer van Unilux horren. Unilux is een begrip op het gebied van produceren en leveren van horren. In Nederland geproduceerd, precies op maat voor uw deuren en ramen. Ook voor dakramen biedt Unilux prachtige oplossingen. Zo zijn insecten belangrijk voor de natuur, maar niet voor in huis. De kunst is dus om insecten buiten de deur te houden. Met het brede assortiment aan horren die Ruiter aanbiedt, is dit opgelost. 

 

Horren, insecten en pollen

Horren bieden bescherming tegen insecten en allerlei ongedierte. Wanneer u uw huis ook wilt beschermen tegen pollen kunt u pollengaas toevoegen aan de hor. Dit gaas is dé bescherming tegen pollen (ECARF gecertificeerd). Afhankelijk van uw situatie en technische mogelijkheden kunt u kiezen voor plissé hordeuren of plissé raamhorren, rolhordeur of rollende raamhor of vaste elementen als een hordeur of raamhor. Het Poll-Tex® pollengaas is alleen beschikbaar voor vaste horren; inklemhor, veerstifthor en vaste hordeur luxe. Het pollengaas beschermd grotendeels ook tegen de eikenprocessierups. Officiële keuringen zijn nog niet beschikbaar, maar uit testen blijkt dat het pollengaas beduidend veel haartjes van de eikenprocessierups tegenhoudt.

Ruiter is dealer van:

Bekijk al onze merken

Persoonlijke horren

Maatwerk tot op de millimeter maakt een passende hor voor elke raam en deur mogelijk. Elke Unilux or wordt in Nederland geproduceerd. Het frame kan in elke gewenste kleur, tegen meerprijs, gespoten worden. Precies passend bij de uitstraling van uw woning.

 

Onderhoud

Een hor is een onderhoudsvriendelijk product. We adviseren om de horren één keer per jaar schoon te maken. U maakt de horren schoon door ze af te nemen met een vochtige doek of af te zuigen met een zachte borstel. Berg de horren in de winter op om de levensduur van de horren te verlengen.

Bezoek onze showroom
Producten

Ruiter in Barneveld heeft u zoveel te bieden

Bij Ruiter B.V. houdt onze service niet op na de levering en montage. Wij staan ook na uw aankoop altijd voor u klaar met onze servicedienst. Voor vragen en opmerkingen, onderhoud of storingen, kunt u altijd contact opnemen. Mede dankzij onze 24 uurs-service dienst kunt u ons altijd bereiken

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen