Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

LuxxOut

Geniet van de Nederlandse topkwaliteit van LuxxOut. Dit innovatieve bedrijf maakt duurzame en veelzijdige producten op eigen bodem. Bij LuxxOut staat een buitengewoon buitenleven voorop. Dit maken ze waar door al hun producten in eigen beheer te ontwikkelen. Hun producten zijn gebruiksvriendelijk, waardoor de montage geen probleem is. Bij Ruiter Zonwering vindt u LuxxOut windschermen en pergola zonweringen.

 

LuxxOut windscherm

Geniet optimaal van uw terras met een LuxxOut windscherm. Een windscherm van LuxxOut houdt tot wel 85% van de wind tegen. Een windscherm biedt u ook extra privacy, doordat de inkijk op uw terras kleiner wordt. Doordat de LuxxOut windschermen zijn gemaakt van stevig materiaal kunt u er jarenlang van genieten. De windschermen van LuxxOut blinken ook uit in veelzijdigheid, ze passen namelijk bij elk terras.

Ruiter is dealer van:

Bekijk al onze merken

LuxxOut pergola zonwering

Met pergola zonwering van LuxxOut kunt u optimaal genieten van uw tuin. LuxxOut pergola zonwering kan nagenoeg overal geplaatst worden. De zonwering kan namelijk gemonteerd worden aan een bestaande constructie. Ook is pergola zonwering van LuxxOut zeer duurzaam. Bij LuxxOut creëren ze namelijk steevast producten die weerbestendig en onderhoudsarm zijn.

 

LuxxOut kopen bij Ruiter Zonwering

Wilt u de kwaliteit en duurzaamheid van LuxxOut ervaren? Bij Ruiter Zonwering verkopen wij meerdere hoogwaardige producten van dit bedrijf. Wilt u meer weten over de LuxxOut producten? Als exclusieve dealer van LuxxOut kunnen wij u al het advies geven wat u nodig heeft. Kom op afspraak langs in onze showroom in Barneveld om de producten te bekijken. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor bij u thuis. U bent welkom bij Ruiter Zonwering!

Bezoek onze showroom

Ruiter in Barneveld heeft u zoveel te bieden

Bij Ruiter B.V. houdt onze service niet op na de levering en montage. Wij staan ook na uw aankoop altijd voor u klaar met onze servicedienst. Voor vragen en opmerkingen, onderhoud of storingen, kunt u altijd contact opnemen. Mede dankzij onze 24 uurs-service dienst kunt u ons altijd bereiken

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen