Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Sunparadise

Sunparadise is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in buitenruimtes en beglazing. Bij deze gespecialiseerde marktleider staat het woonplezier van de klant centraal. Dit woonplezier wordt al vanaf 1985 gerealiseerd door middel van modern design, duurzaamheid en kwaliteit. Sunparadise ontwikkelt hoogwaardige terrasoverkappingen en schuifwanden die Ruiter Zonwering als exclusieve dealer verkoopt.

 

Terrasoverkapping van Sunparadise

Met een terrasoverkapping van Sunparadise bent u van alle gemakken voorzien. U kunt de terrasoverkapping helemaal afsluiten, maar door het glas voelt het toch alsof u buiten bent. Deze laatste eigenschap maakt de terrasoverkappingen van Sunparadise uniek. 

Ruiter is dealer van:

Bekijk al onze merken

Sunparadise schuifwanden

Wilt u ook met slecht weer van uw terrasoverkapping genieten? Met een glazen schuifwand van Sunparadise is uw overkapping volledig afgesloten. Door het glas heeft u toch het gevoel dat u buiten zit. Met een Sunparadise schuifwand heeft u dus maximaal comfort. Geniet ook met slecht weer van uw tuin.

 

Sunparadise bij Ruiter Zonwering

Bent u geïnteresseerd in producten van Sunparadise? Bij Ruiter bent u aan het juiste adres voor Sunparadise terrasoverkappingen en schuifwanden. Kom op afspraak langs in onze showroom. Wij kunnen u als geen ander adviseren over Sunparadise, aangezien wij exclusieve dealer van Sunparadise zijn. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen en advies krijgen van onze specialisten. Neem bij vragen contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier.

Bezoek onze showroom

Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden!

Bij Ruiter B.V. houdt onze service niet op na de levering en montage. Wij staan ook na uw aankoop altijd voor u klaar met onze servicedienst. Voor vragen en opmerkingen, onderhoud of storingen, kunt u altijd contact opnemen. Mede dankzij onze 24 uurs-service dienst kunt u ons altijd bereiken

Gerwin Zorgt dat het van planning tot oplevering gesmeerd loopt Informatie aanvragen