Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Ittalum

Het buitenleven wordt steeds belangrijker. Maak daarom het buitenleven aangenamer met de producten van Ittalum. Ittalum is een Nederlandse topproducent van onder andere unieke schuifbare systemen.Ze blijven zich voortdurend ontwikkelen om voor u de beste producten neer te zetten. Ze halen hun materialen grotendeels uit Nederland, waardoor de kwaliteit verzekerd is. Ook is er hierdoor een hoge leveringsbetrouwbaarheid. Bij Ruiter Zonwering vindt u de unieke en innovatieve terrasoverkappingen van Ittalum.

 

De innovatieve Ittalum terrasoverkappingen

De terrasoverkappingen van Ittalum zijn verschuifbaar. Deze optie komt niet vaak voor, waardoor u met een Ittalum terrasoverkapping een unieke overkapping in uw tuin heeft staan. Elk segment van de overkapping bevat panelen die u ⅔ of ¾ open kunt schuiven. Met de schuifbare panelen van Ittalum bent u van alle gemakken voorzien. U kunt op elk moment de panelen handmatig, met een afstandsbediening of met een bedieningsstok openen of sluiten. 

Ruiter is dealer van:

Ittalum terrasoverkappingen
Bekijk al onze merken

Een tuinkamer van Ittalum

Wilt u een complete tuinkamer in uw tuin? U kunt eenvoudig van uw Ittalum terrasoverkapping een tuinkamer maken, ook als de terrasoverkapping al is geïnstalleerd. Bij Ruiter Zonwering hebben wij een uitgebreid aanbod van Ittalum zijwanden, waardoor van alles mogelijk is. Kies uit vaste, schuifbare en schuifbaar-draaiende wanden en maak uw tuinkamer compleet.

 

Ittalum bij Ruiter Zonwering

Bij Ruiter Zonwering zijn wij specialist van Ittalum producten. Kom dus gerust op afspraak langs in onze showroom voor advies. In onze showroom krijgt u advies van onze experts en kunt u onze Ittalum producten bekijken en ervaren. Neem contact met ons op en maak een afspraak. U bent van harte welkom bij Ruiter!

Bezoek onze showroom

Ruiter in Barneveld heeft u zoveel te bieden

Bij Ruiter B.V. houdt onze service niet op na de levering en montage. Wij staan ook na uw aankoop altijd voor u klaar met onze servicedienst. Voor vragen en opmerkingen, onderhoud of storingen, kunt u altijd contact opnemen. Mede dankzij onze 24 uurs-service dienst kunt u ons altijd bereiken

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen