Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Vakkundige montage, service en onderhoud

Van terrasoverkapping tot screen en van hor tot rolluik, we kiezen altijd voor het beste onder de zon. Bij aanschaf van uw zonwering bij Ruiter kunt u er gegarandeerd vanuit gaan dat u er lang plezier van zult hebben. Dat begint bij een goed advies in onze showroom, vakkundige montage op locatie en goede service en onderhoud na aankoop. Ook na aankoop kunt u rekenen op onze vakkundigheid.

Nick Zorgt voor een strakke planning van uw project. Informatie aanvragen

Vakbekwame montage

Uw zonwering kan nog zo mooi zijn, het staat en valt bij de juiste toepassing en werking. Ruiter Zonwering beschikt over een team vakkundige monteurs die de kneepjes van het vak van binnenuit kennen. Aan de vakkundige montage gaat een goede voorbereiding vooraf. Zo komen we de zonwering op locatie nauwkeurig inmeten, zodat we zeker weten dat het past. Onze werkvoorbereider zorgt vervolgens dat alle benodigde materialen op tijd klaarliggen in het magazijn, en dat de monteurs op de hoogte zijn van alles wat we besproken hebben in de showroom. Na montage ruimen we alles netjes op zodat u direct kunt genieten van uw zonwering.

 

Periodiek onderhoud

Door uw zonwering goed te onderhouden blijft het in uitstekende staat. Bij oplevering voorzien we u van een instructie voor het juiste onderhoud of laten we de instructie van de betreffende leverancier achter. Voor de meeste producten is het voldoende als ze regelmatig met een vochtige doek afgenomen worden. Twijfelt u over de juiste manier om uw zonwering of terrasoverkapping te onderhouden? Bel of mail gerust en wij helpen u verder.

 

Service en reparatie

Mocht uw product onverhoopt beschadigen dan kunt u ook rekenen op de vakmensen van Ruiter. Met plezier komen wij bij u langs om de schade op te nemen en de oplossing voor te stellen. En werkt het project niet meer naar behoren dan zoeken we de oorzaak graag op. Zo zorgen we ervoor dat u lang van uw investering kunt genieten.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week

Niets is er vervelender als een storing u beperkt in het wooncomfort. Onze storingsdienst is daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Heeft u een dringend probleem? Dan staan wij ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar.

Bezoek onze showroom

Kunnen we u ergens mee helpen?

Heeft u een probleem met uw zonwering, is uw terrasoverkapping beschadigd of werken uw rolluiken niet naar behoren? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee. Op Ruiter kunt u rekenen!

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen