Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Brustor

Geniet optimaal van het buitenleven met de hoogwaardige producten van Brustor. Dit Belgische familiebedrijf maakt al meer dan 50 jaar zonwering. In die tijd zijn ze uitgegroeid tot een internationaal erkend bedrijf. Het productieproces is geheel in eigen beheer. De producten bestaan dus uit 100% Belgisch design en makelij. Bij Ruiter Zonwering verkopen wij de innovatieve producten van het A-merk Brustor. 

 

Brustor terrasoverkapping

Brustor heeft een breed assortiment aan terrasoverkappingen. Zo kunt u bij Ruiter Zonwering kiezen uit Brustor terrasoverkappingen met lamellen, vouwdoek, topscreen of schuifbare lamellen. De Brustor terrasoverkappingen zijn de perfecte oplossing voor echte buitenmensen.

Ruiter is dealer van:

Bekijk al onze merken

Pergola van Brustor

Bent u op zoek naar een pergola met minimalistisch design? Een Brustor pergola is minimalistisch en heeft veel personalisatiemogelijkheden. Een pergola combineert de voordelen van een zonnescherm met de pluspunten van een terrasoverkapping. Bepaal zelf of u eventuele extra’s, zoals verlichting en luidsprekers, wilt toevoegen aan uw Brustor pergola.

 

Brustor Knikarmschermen

Brustor is een pionier in knikarmschermen. Het heeft een volledig gesloten en compacte kast en is nog steeds zeer vernieuwend op het vlak van gebruiksgemak en techniek. Hun andere knikarmschermen zijn ook gemaakt van hoogwaardige acryldoeken. Voor elk huis heeft Brustor een passend knikarmscherm.

 

Brustor bij Ruiter zonwering

Als erkende dealer van Brustor weten wij als u als geen ander te informeren over Brustor. Plan eenvoudig een afspraak in en kom langs in onze showroom in Barneveld. In onze showroom kunt u een tal van producten van Brustor bekijken en proberen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Bezoek onze showroom

Ruiter in Barneveld heeft u zoveel te bieden

Bij Ruiter B.V. houdt onze service niet op na de levering en montage. Wij staan ook na uw aankoop altijd voor u klaar met onze servicedienst. Voor vragen en opmerkingen, onderhoud of storingen, kunt u altijd contact opnemen. Mede dankzij onze 24 uurs-service dienst kunt u ons altijd bereiken

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen