Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Zonwering in Barneveld

Kies voor kennis en ervaring

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met zonwering in Barneveld? Dan bent u bij Ruiter Zonwering op de goede plek. U vindt bij ons een ruime keuze aan zonneschermen die wij ook voor u kunnen installeren in Barneveld. Inmiddels hebben wij al meer dan 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van zonwering in huis. Wij weten dus precies hoe de verschillende vormen zonwering in elkaar steken en hoe wij deze vakkundig moeten plaatsen. Ook voor het onderhoud of de reparatie van uw systemen kunt u bij ons terecht.

Direct een afspraak maken
Enorme keuze in onze inspirerende showroom.
Eigen montageteams met geoefend oog voor kwaliteit.
De beste service, ook na aankoop.
Een fantastische klantwaardering van ruim boven de 9!
Harselaarseweg 20, Barneveld Afspraak maken

Ontdek hoe wij u kunnen helpen

Wij bieden u een breed pakket aan producten in Barneveld. Niet alleen vindt u bij ons verschillende zonneschermen die aan uw woning bevestigd kunnen worden. Wij kunnen ook terrasoverkappingen plaatsen. Ook hierin bieden wij u een ruime keuze. Zo leveren wij modellen die met één kant aan uw woonhuis geïnstalleerd worden, maar ook vrijstaande overkappingen. Het voordeel hiervan is dat er wanden geplaatst kunnen worden, zodat u ook beschut bent tegen wind. Welke vorm van zonwering in Barneveld geschikt is voor u, vertellen onze medewerkers u graag.

 

Welke zonwering in Barneveld?

Onze klanten in Barneveld zo goed mogelijk van dienst zijn, dat vinden wij bij Ruiter Zonwering erg belangrijk. Wij zetten daarom graag die stap extra voor u. Wij bieden u goede service en professioneel advies. Daarnaast zetten wij die extra stap voor u ook door u een uitgebreid aanbod aan te bieden in Barneveld. Kiest u voor een van onze screens of gaat u voor onze rolluiken?

Bezoek onze showroom

De 4 zekerheden van Ruiter

 

  • We verkopend uitsluitend producten van merken waar we volledig achter staan en al jarenlang mee samenwerken
  • Bij een bezoek aan onze showroom bent u verzekerd van deskundig advies, onze adviseurs hebben jarenlange ervaring
  • Onze prijsopgave is compleet en overzichtelijk, u komt geen onverwachte verrassingen tegen op de factuur
  • De monteurs van Ruiter zijn zeer deskundig, leveren vakwerk en zorgen dat na montage alles weer brandschoon is
Annette Ik heet u van harte welkom bij Ruiter
"Wat een goede service en levering, super tevreden met mijn screens! Ook de jongens die de screens op 1 hoog hebben gemonteerd waren top! Alles is naar wens verlopen." C. Feijen Screens, raamhorren en hordeuren Bekijk alle projecten
Bezoek onze showroom
Ruiter B.V.

Harselaarseweg 20
3771 MB Barneveld

0342 49 0253 info@ruitergaragedeuren.nl
Openingstijden
Wij zijn vandaag gesloten
Ma.
07:30 – 17:00
Di.
07:30 – 17:00
Wo.
07:30 – 17:00
Do.
07:30 – 17:00
Vr.
07:30 – 17:00
Za.
09:00 – 13:00
Zo.
Gesloten

Veelgestelde vragen

Welke zonwering is het meest effectief?

Hier kunnen we kort over zijn: een rolluik is de meest effectieve zonwering. Rolluiken sluiten het raam volledig af van licht en zijn goed geïsoleerd, waardoor de warmte minimaal doordringt. Het rolluik houdt dus het huis zo koel mogelijk en laat geen enkel daglicht door.

Wat kost een screen?

Bij Ruiter vinden we het belangrijk dat u de zonwering kiest die het beste bij uw situatie kiest. De prijs is hier uiteraard sterk afhankelijk van. Bij een bezoek aan onze showroom komen we dan ook met een gedegen advies en heldere offerte,. We kiezen er dan ook voor geen prijzen te vermelden op onze website om u geen onjuiste informatie voor te houden.

Kan ik screens met een app bedienen?

Zeker, de tegenwoordige screens zijn vrijwel allemaal connected. Motoren van Somfy zijn voorzien van bluetooth en WiFi waardoor ze via de Somy-app eenvoudig te bedienen zijn. U sluit dus eenvoudig uw screens zonder dat u thuis hoeft te zijn.

Markilux Pergola

Familie Middendorp

Brustor lamellendak

Familie Ingen

Brustor terrasoverkapping op een waterwoning

Hopman

Daarom onze zonwering in Barneveld

Voor zonwering kunt u natuurlijk ook een ander bedrijf inschakelen in Barneveld. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen wij ieder dag opnieuw onze uiterste best om u een uitstekende service te leveren. Ook profiteert u bij ons van het volgende:

  • Van een tuinparasol tot karakteristieke markiezen, u vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan goede zonwering.
  • U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren, verschillende materialen, elektrische bediening of handmatige bediening.
  • Wij beschikken over ruim 30 jaar kennis en ervaring.
  • Onze goed opgeleide medewerkers nemen u ook graag de montage uit handen in Barneveld.
  • U staat bij ons centraal.
  • Ook uw adres voor terrasoverkapping en horecazonwering.

 

Vakkundige montage

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw buitenzonwering. Daarom monteren onze specialisten met jarenlange ervaring het product. Aan de vakkundige montage gaat een uitgebreide voorbereiding vooraf. Ten eerste komen we bij uw woning langs zodat we nauwkeurig kunnen inmeten. Samen met u vinden we een passende oplossing die geheel bij uw terras, veranda, serre, woning of tuinkamer aansluit. Hierna worden alle benodigde materialen klaar gelegd, waarna de monteurs op de hoogte worden gesteld van uw wensen. Na de montage zorgen wij ervoor dat alles netjes is opgeruimd. We gaan pas weg als u tevreden bent met de plaatsing van het type zonwering. Bij ons bent u verzekerd van de professionele plaatsing.

 

Periodiek onderhoud

Naast onze vakkundige montage, bieden wij u ook de juiste uitleg over periodiek onderhoud. De mooie zonwering is dan wel van hoge kwaliteit, u dient het wel eens in de zoveel tijd te onderhouden. Daarom voorzien we u bij oplevering van een instructie waarin we uitleggen hoe u de zonwering het beste kunt onderhouden. Zo is het onder andere verstandig om eens in de zoveel tijd het product met een vochtige doek af te nemen. Heeft u nog vragen over het onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerwin Ruiter Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Offerte aanvragen

Bent u ook toe aan zonwering?