Afspraak maken
 • montage, service en onderhoud

  MONTAGE

   

  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service. Aan de Harselaarseweg 20 in Barneveld hebben we een showroom waar u de producten zelf kunt zien. Bovendien krijgt u advies waar u echt wat mee kunt. Toegespitst op uw persoonlijke wensen en situatie.

  Mocht u onverhoopt schade hebben aan een garagedeur, wilt u maar één ding: een vakkundige en snelle montage. Daarom is de montagedienst van Ruiter BV altijd in de buurt om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Uiteraard komen we met eigen mensen, die van uw bedrijf en situatie op de hoogte zijn. Service, onderhoud en reparatie is in vertrouwde handen en door ervaring rijk geworden, hebben we een eigen voorraad met noodoplossingen. In negen van de tien gevallen is elk probleem met een garagedeur nog dezelfde dag opgelost, mede door onze 24-uur-service.

  Hieronder is ons team van hardwerkende monteurs en hulpmonteurs voor u op een rijtje gezet:

  Nieuwe showroom Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service.

  Montage in eigen beheer
  Ruiter personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Ruiter showroom

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom
 • Showroom alleen open op afspraak

  Onze showroom is momenteel alleen geopend op afspraak. U kunt telefonisch (0342-490253) of per mail (info@ruitergaragedeuren.nl) een afspraak bij ons inplannen. Onze verkopers nemen ruim de tijd om u te voorzien van een persoonlijk advies. Bedankt voor uw begrip.
  Holler Box