Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Montage, service en onderhoud

Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service. Aan de Harselaarseweg 20 in Barneveld hebben we een showroom waar u de producten zelf kunt zien. Bovendien krijgt u advies waar u echt wat mee kunt. Toegespitst op uw persoonlijke wensen en situatie.

Mocht u onverhoopt schade hebben aan uw zonwering, dan wilt u maar één ding: een vakkundige en snelle montage. Daarom is de montagedienst van Ruiter BV altijd in de buurt om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Uiteraard komen we met eigen mensen, die van uw bedrijf en situatie op de hoogte zijn. Service, onderhoud en reparatie is in vertrouwde handen en door ervaring rijk geworden, hebben we een eigen voorraad met noodoplossingen. In negen van de tien gevallen is elk probleem met zonwering nog dezelfde dag opgelost, mede door onze 24-uur-service.

 

Nick Zorgt voor een strakke planning van uw project. Informatie aanvragen

Maak kennis met ons team

Nick Hoofdplanner
Wim Monteur
Ronald Monteur
Harold Monteur
Albert Monteur
Eddy Monteur
Henri Monteur
Rik Monteur
Ferry Monteur
Dennis Monteur
Erik Monteur

Kunnen we u ergens mee helpen?

Heeft u een probleem met uw zonwering, is uw terrasoverkapping beschadigd of werken uw rolluiken niet naar behoren? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee. Op Ruiter kunt u rekenen!

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen