Afspraak maken

projecten

Terrasoverkapping | Pallazzo

Terug naar projecten

projecten > Woudenberg

Terrasoverkapping | Pallazzo

Een terrasoverkapping zorgt voor een stijlvolle uitstraling in elke tuin. De hoogstaande kwaliteit van Pallazzo terrasoverkappingen laat u nog langer genieten van het buitenleven. 

Project

Onlangs hebben wij in Woudenberg een Pallazzo one terrasoverkapping mogen plaatsen. Door de grootte van de overkapping werden er vier palen gemonteerd. ‘De dikte van het aluminium is in perfecte combinatie met het ontwerp van de overkapping. Door deze combinatie kan een maximale overspanning worden bereikt. Daarnaast is de overkapping daardoor van duurzame sterkte.’ Meer weten over de terrasoverkappingen van Pallazzo? Lees er hier meer over. 

Pallazzo terrasoverkapping

Benieuwd hoe een Pallazzo bij uw woning staat? Download eens de Pallazzo app. Deze app stelt u in staat om alle mogelijkheden van uw buiten leefruimte te ontdekken. Overigens kunt u online ook inspiratie op doen via de Pallazzo website. Bekijk het hier

Interesse?

Heeft u interesse in een terrasoverkapping van Pallazzo? Neem eens contact op via 0342-490253 of kom eens langs in onze showroom aan de Harselaarseweg 20 te Barneveld. Wij denken graag met u mee! 

 

Waarmee kunnen we u helpen

Na een persoonlijke afspraak maken we een prijsopgave op maat!

Wat wilt u?

Een vraag stellenBrochure aanvragenTeruggebeld wordenAfspraak bij mij op locatieAfspraak in de showroom