Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Over dit project

Locatie
Nijkerk
Toegepast product
Markilux pergola
Opdrachtgever
Fam. Jonker

Pergola stretch Markilux

De innovatieve pergola stretch

Dit schitterende, ruime dakterras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven in stijl. Dit terras is niet alleen groot en mooi aangelegd, maar is bovendien door ons uitgerust met een innovatieve pergola stretch, die het gehele terras kan afsluiten. Door het UV-bestendige en waterdichte pvc doek kunnen de bewoners het hele jaar door genieten van hun buitenruimte, ongeacht het weer.

De pergola stretch biedt een perfecte balans tussen openlucht en beschutting. Met een simpele handeling kunt u kiezen voor een open terras, ideaal voor zonnige dagen en heldere nachten, of voor een volledig afgesloten ruimte die bescherming biedt tegen regen, wind en zon.

De stijlvolle en functionele pergola stretch is ontworpen om naadloos te integreren met de esthetiek van uw dakterras, waardoor een harmonieuze en uitnodigende sfeer ontstaat. Het ruime formaat van het terras maakt het perfect voor allerlei activiteiten, van rustige ochtenden met een kopje koffie tot gezellige avonden met vrienden en familie. Kortom de de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het beste wat buitenleven te bieden heeft.

Gerelateerd product
Markilux pergola
Gerwin Ruiter Zonwering
Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen