Afspraak maken

projecten > Lunteren

Markiezen Lunteren

 

Een leuk weetje over markiezen: “Markiezen als zonwering bestaan al meer dan 150 jaar en zijn een van de eerste vormen van zonwering die in Europa werden gebruikt”

Het is dan ook niet gek dat de meeste mensen de markies vaak als een meer klassieke vorm van zonwering beschouwen, die vooral past bij huizen uit de jaren ’30.

Deze klanten uit Lunteren kozen daarom niet voor de meest voor de hand liggende oplossing voor de zonwering van hun huis. Zij hadden het lef om juist op hun prachtige, moderne huis deze elegante markiezen te laten plaatsen.  En met succes, want wat heeft dat een bijzonder mooi resultaat opgeleverd! Wat ons betreft is het plaatje helemaal af.

Buiten het feit dat markiezen een zeer mooie en elegante oplossing bieden als zonwering, is de markies ook buitengewoon praktisch. Naast de voorzijde, zijn namelijk ook de zijkanten met doek bekleed, wat zorgt voor extra bescherming tegen zon en warmte.

Bent u ook geïnteresseerd in zonwering voor uw woning en bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die de markies voor u biedt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Waarmee kunnen we u helpen

    Na een persoonlijke afspraak maken we een prijsopgave op maat!

    Wat wilt u?

    Een vraag stellenBrochure aanvragenTeruggebeld wordenAfspraak bij mij op locatieAfspraak in de showroom