Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

30 jaar Ruiter

Jan Ruiter begon in de jaren 90 vanuit zijn garage aan de Cannenburg in Barneveld met de verkoop en montage van garagedeuren. Van een echte showroom was nog geen sprake, maar de kenmerkende servicegraad en het streven naar optimale klanttevredenheid hielpen mee aan een snel groeiende naamsbekendheid. 3 decennia later bevindt de Ruiter-showroom zich in een prachtig ruim pand op De Harselaar. We heten u hier van harte welkom!

Lees meer over de historie van Ruiter
Familiebedrijf sinds 1991
Grote showroom in Barneveld
Eigen montage- en serviceteams
182 klanten beoordelen ons met een 9,6
Harselaarseweg 20, Barneveld Afspraak maken

Leuke goodies

Tijdens onze jubileummaanden ontvangt iedere showroombezoeker een leuk Ruiter-cadeau.

Onze historie

1991

Na jaren op de vrachtwagen vind Jan Ruiter het tijd voor een nieuwe start. Vanuit de garage aan de Cannenburg worden de eerste garagedeuren verkocht.

1991

Garagedeuren in alle soorten en maten. Jan Ruiter monteert ze vanaf 1991 bij bedrijven en particulieren. Ook voor het onderhoud kunnen ze rekenen op Jan.

1992

In 1992 is het tijd voor een nieuwe stap. We verhuizen naar de Thorbeckelaan. In de garage is er ruimte voor een 'showroom'.

1994

Kleedcabines voor zwembaden en sportgebouwen, het leveren en plaatsen ervan vormt in de eerste jaren van ons bedrijf één van belangrijkste pijlers.

1995

J. Ruiter Montagedienst handelt in garagedeuren, zonwering en rolluiken. De kenmerkende rode bus wordt een bekende in regio Barneveld.

1998

Ook bij renovatieprojecten kan men rekenen op de goede service van de vakmensen van J. Ruiter. En monteren? Dat kon toen nog gewoon vanaf de ladder.

2002

Aan de Nijverheidsweg hebben we volop ruimte voor een uitgebreide showroom en kantoor met extra werkplekken.

2008

Door verdere groei en ruimtegebrek op de huidige locatie besluiten we te verhuizen. We verhuizen naar een riante locatie aan de Nijverheidsweg in Barneveld.

2016

Jan en Marja zijn het vertrouwde gezicht in de showroom en buiten de deur. Ruiter groeit tot een echt en hecht familiebedrijf.

2016

Tegelijkertijd met ons 25-jarig jubileum vind een nieuwe verhuizing plaats. Het pand, een zichtlocatie op de Harselaar, wordt grondig gerenoveerd en vernieuwd.

2021

We starten ons 30-ste jubileumjaar met de overname: Gerwin en Richard Ruiter nemen het familiebedrijf over van hun ouders. Op de achtergrond blijven Jan en Marja betrokken.
“Viert u ons jubileum mee? Van harte welkom in onze showroom!” Jan Oprichter en hét gezicht van Ruiter Maak een afspraak