Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Graag een terrasoverkapping in Utrecht?

Zoekt u naar een bedrijf dat een terrasoverkapping in Utrecht kan plaatsen voor u? Wij van Ruiter Zonwering staan in dat geval graag voor u klaar. U kunt niet alleen bij ons terecht voor een terrasoverkapping die geheel aan uw verwachtingen en eisen voldoet. Wij bieden u meer. Onze medewerkers kunnen ook de montage voor u verzorgen in Utrecht. Met meer dan 20 jaar ervaring en kennis in huis kunnen zij u op dit vlak uitstekend helpen. Wij gaan met veel plezier voor u aan de slag!

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen

Wat wij u te bieden hebben

Voor iedere tuin en voor elke wens vindt u bij ons een geschikte terrasoverkapping. Wij bieden u in Utrecht een uitgebreid aanbod aan verschillende overkappingen. Voor welke terrasoverkapping in Utrecht kiest u?

  • Sun Paradise overkappingen. Terrasoverkappingen met een modern design en voorzien van een glazen dak van isolatieglas. Verkrijgbaar met of zonder glazen wanden
  • Brustor outdoor living. Deze terrasoverkappingen zijn leverbaar met verschillende soorten dak, waaronder lamellen, topscreen of vouwdoek
  • Pallazo terrasoverkappingen. Dit model heeft een elegant uiterlijk. Deze overkapping kan geheel aan uw wensen aangepast worden

 

Wij werken klantgericht

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent met uw terrasoverkapping. Klanttevredenheid staat dan ook hoog in het vaandel bij Ruiter Zonwering. Wij doen graag dat beetje extra voor u in Utrecht Dit doen wij niet alleen door een ruime keuze aan producten te bieden. Ook leveren wij een uitstekende service. Zo voorzien wij u graag van passend advies waarmee u ook echt iets kunt. Kom eens langs bij ons in de showroom. Dan kunt u de verschillende modellen terrasoverkapping met eigen ogen bekijken. Ook vertellen onze medewerkers u graag welke overkapping past bij uw wensen en situatie in Utrecht.

 

Geïnteresseerd? Bel of mail ons

Wanneer u graag meer wilt weten over onze terrasoverkapping of graag van onze diensten gebruikmaakt in Utrecht, dan kunt u hiervoor uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. U bereikt ons door te bellen naar 0342-490253. Ook kunt u ons mailen via info@ruitergaragedeuren.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo vlug mogelijk contact met u op. Voor welke terrasoverkapping in Utrecht kiest u?

Bezoek onze showroom

Kunnen we u ergens mee helpen?

Heeft u een probleem met uw zonwering, is uw terrasoverkapping beschadigd of werken uw rolluiken niet naar behoren? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee. Op Ruiter kunt u rekenen!

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen