Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Profiteer van onze kennis en ervaring

Wanneer u graag een terrasoverkapping in Amersfoort geïnstalleerd wilt hebben, dan wilt u natuurlijk wel dat dit vakkundig gebeurt. U wilt nog jarenlang plezier hebben van uw terrasoverkapping. Het is niet de bedoeling dat na enkele maanden blijkt dat de overkapping scheef staat of toch niet waterdicht is. Ruiter Zonwering biedt u in Amersfoort uitkomst. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u hier uitstekend bij helpen.

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen

Welke terrasoverkapping in Amersfoort?

Onze klanten in Amersfoort zo goed mogelijk van dienst zijn, dat vinden wij bij Ruiter Zonwering erg belangrijk. Wij zetten daarom graag die stap extra voor u. Dit doen wij bijvoorbeeld door u een uitgebreid aanbod aan te bieden als het gaat om een terrasoverkapping in Amersfoort:

  • Brustor outdoor living. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende modellen. Zo kunt u uw overkapping voorzien van een doek dat zich automatisch opvouwt. Ook vindt u bij ons een model met een lamellen dak.
  • Pallazzo terrasoverkappingen. De dakverbindingen van dit model zijn nagenoeg onzichtbaar, wat bijdraagt aan het elegante uiterlijk van deze terrasoverkapping. Het is mogelijk om zijwanden te plaatsen, die naadloos aansluiten bij het uiterlijk

 

Uw wensen staan bij ons centraal

Wanneer u graag een terrasoverkapping wilt, dan wilt u natuurlijk wel een model kiezen dat ook echt bij uw wensen in Amersfoort aansluit. Dat begrijpen wij bij Ruiter Zonwering. Wilt u graag weten of een bepaalde terrasoverkapping geschikt is voor u? Of bent u op zoek naar specifieke afmetingen? Brengt u dan eens een bezoekje aan onze showroom. Onze medewerkers voorzien u graag van advies waar u ook echt wat aan heeft. Zij bespreken met u uw eisen en bekijken wat er mogelijk is bij u in Amersfoort. Wilt u graag een zonwering geplaatst hebben aan de buitenkant van uw woning, maar blijken uw muren hier niet sterk genoeg voor? Dan kunnen zij u adviseren om een overkapping te installeren. Of u kunt voor zonwering kiezen die aan de binnenkant van het raam geplaatst wordt.

 

Bij Ruiter zonwering profiteert u altijd van:

  • Een ruim assortiment
  • Levering én montage
  • 24 uurs-service dienst
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • De nieuwste zonwering van de beste leveranciers
  • Zowel voor particulieren als bedrijven

 

Graag wat meer informatie?

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij u van dienst kunnen in Amersfoort? Of zou u eerst meer informatie willen ontvangen over onze terrasoverkapping? In beide gevallen kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0342-490253. Wilt u graag een e-mail sturen? Doe dit dan naar info@ruitergaragedeuren.nl of vul het online formulier in. Voor een terrasoverkapping in Amersfoort moet u bij Ruiter Zonwering zijn.

Bezoek onze showroom

Kunnen we u ergens mee helpen?

Heeft u een probleem met uw zonwering, is uw terrasoverkapping beschadigd of werken uw rolluiken niet naar behoren? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee. Op Ruiter kunt u rekenen!

Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden! Informatie aanvragen