Afspraak maken

Nieuws

Markilux wint twee prijzen!

Als u gaat voor kwaliteit, dan gaat u voor de producten van Markilux. Dat is niets nieuws voor ons. De terrasschermen en pergola’s van Markilux zijn duurzame systemen waar u gegarandeerd jarenlang van geniet. Kwalitatief is Markilux een van de meest hoogstaande merken als het aankomt op zonwering producten. 

Als specialist in zonwering producten merken wij dat de populariteit van deze producten toeneemt. Onze klanten kiezen steeds vaker voor duurzame zonwering van topkwaliteit. Dat komt niet uitsluitend door de kwaliteit, alle producten van Markilux zijn namelijk ook prachtig ontworpen. Door te kiezen voor Markilux, kiest u daarom ook voor hele stijlvolle zonwering.

Dat Markilux goed presteert werd bevestigd tijdens de German Brand Awards in Berlijn. Markilux mocht hier maar liefst twee prijzen in ontvangst nemen. Zij ontvingen de prijzen op het gebied van online marketing voor “Excellence in Brand Strategy, Management, and Creation” en voor “Industry Excellence in Branding”. Wij zijn dus niet als enige fan van de zonwering producten van Markilux!

Wilt u meer weten over de producten van Markilux? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Barneveld.

 

Bron: http://www.zenronline.nl/german-brand-award-2017-markilux-meteen-2x-erbij/