Welkom in onze showroom! Plan eenvoudig een afspraak in via de website, bel 0342-490 253 of mail naar info@ruitergaragedeuren.nl.

Kies voor isolerende deuren en rolluiken!

Besparen op je energierekening? Dat wil met de huidige energieprijzen iedereen. En de mogelijkheden zijn uitgebreider dan u wellicht denkt. Begin met het aanpakken van de grootste koudebruggen in huis; daar waar de isolatie niet goed op elkaar aansluit. Meestal zijn dit ramen en deuren. Met een goed isolerende deur of rolluik van Ruiter lost u dit probleem eenvoudig op.

Ontdek aanbevolen producten
Enorme keuze in onze inspirerende showroom.
Eigen montageteams met geoefend oog voor kwaliteit.
De beste service, ook na aankoop.
Een fantastische klantwaardering van ruim boven de 9!
Harselaarseweg 20, Barneveld Afspraak maken

Voorkom onnodig warmteverlies

De eerste stap om uw energiekosten op peil te houden, is te zorgen voor zo minimaal mogelijk verlies van warmte uit uw woning of garage. Met name slecht geïsoleerde ramen en deuren zijn hierin al snel de boosdoener; door de lage isolatiewaarde ontsnapt onnodig veel warmte naar buiten.

 

Kijk naar de U-waarde

Een goed geïsoleerde deur staat garant voor minder warmteverlies. Ook wordt het risico op vocht in het kozijn kleiner. Hoe goed kozijnen en deuren warmte tegenhouden, kunt u afleiden uit de U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Voor isolerende deuren wordt een U-waarde van maximaal 1,2 als een goede isolatiewaarde omschreven (zie voor meer informatie de website van Milieucentraal).

De isolerende voordeuren van Hörmann hebben een uitstekende warmte-isolatie met een U-waarde van 0.47 tot 0.87 (afhankelijk van de afmeting). Met een voordeur van Ruiter maakt u dus een aanzienlijke inhaalslag!

Bezoek onze showroom

Isolerende rolluiken van Ruiter

Maar liefst 37% van de warmte in een gemiddelde woning gaat verloren via ramen en deuren. De aanschaf van een isolerend rolluik heeft hierop een flinke impact. Een gesloten rolluik zorgt voor een buffer stilstaande lucht aan de buitenzijde van het raam, waardoor een warmtebrug ontstaat. Deze isolerende luchtlaag zorgt ervoor dat minder warmte aan uw woning ontsnapt of kou uw woning binnendringt. Een echte verduurzamer, dus! Naast de betere isolatiewaarde heeft een rolluik uiteraard nog meer praktische voordelen. Rolluiken zorgen voor een uitstekende zonwering en hebben een inbraakvertragende functie. Bent u al toe aan een rolluik van Ruiter? Bekijk ook onze tijdelijke actie!

 

Voordeuren en garagedeuren van Ruiter

Ruiter verkoopt de uiterst kwalitatieve voor- en garagedeuren van Hörmann. De voordeuren van Hörmann hebben een uitstekende isolatiefunctie met een U-waarde van 0.47 tot 0.87. Waar zou u dan ook beter beginnen te verduurzamen dan bij de eerste aanblik van uw woning? Een voordeur van Ruiter betekent een praktische én esthetische sprong vooruit.

Naast voordeuren biedt Ruiter een compleet programma garagedeuren. Zowel de openslaande garagedeuren als sectionaaldeuren zijn een uitstekende mogelijkheid om uw garage beter te isoleren. De Hörmann-garagedeuren kennen standaard al een hoge isolatie-waarde. Wanneer u kiest voor een sectionaaldeur, heeft u nog de mogelijkheid om een Thermo-frame toe te passen. Een Thermo-frame zorgt voor maximaal 15% extra warmte-isolatie.

Henri Weet alles over deuren Maak een afspraak
"Uitstekend geholpen met het uitzoeken van een nieuwe garagedeur. Fijn contact via de mail. Goede ervaren monteur. Het geheel als zeer prettig ervaren." J. Hoefkens Kocht bij Ruiter een nieuwe garagedeur Bekijk alle projecten
Bezoek onze showroom
Ruiter B.V.

Harselaarseweg 20
3771 MB Barneveld

0342 49 0253 info@ruitergaragedeuren.nl
Openingstijden
Wij zijn vandaag beschikbaar tot 17:00 uur
Ma.
07:30 – 17:00
Di.
07:30 – 17:00
Wo.
07:30 – 17:00
Do.
07:30 – 17:00
Vr.
07:30 – 17:00
Za.
09:00 – 13:00
Zo.
Gesloten

Veelgestelde vragen

Wat betekent de U-waarde waar telkens over wordt gesproken?

De U-waarde geeft de mate van isolatie weer. Hoe lager de U-waarde, hoe hoger de isolatiewaarde van een deur of kozijn.

Hoe kan een rolluik bijdragen aan betere isolatie?

Bij het sluiten van rolluiken, wordt de lucht aan de buitenzijde van het raam als het ware opgesloten. Deze stilstaande lucht vormt een extra buffer tussen het raam van uw woning en de buitenlucht. Er wordt een natuurlijke isolatielaag gecreëerd, waardoor warmte uit uw woning minder makkelijk ontsnapt en kou minder goed binnendringt.

Moet ik ook mijn kozijn vervangen voor een betere isolatiewaarde?

Als u uw voor- of garagedeur wilt vervangen om uw pand beter te isoleren, wordt ook het kozijn vervangen. Juist door een uitstekende aansluiting van de geïsoleerde delen wordt het optimale resultaat behaald.

Wat is de impact op mijn energierekening bij aanschaf van een geïsoleerde deur?

Uiteraard is dit geheel situatie-afhankelijk en speelt de verdere (muur- en vloer-)isolatie ook een belangrijke rol. Een gemiddelde besparing door goede raam- en deurisolatie kan oplopen tot maar liefst 10%!

De 4 zekerheden van Ruiter

 

  • We verkopend uitsluitend producten van merken waar we volledig achter staan en al jarenlang mee samenwerken
  • Bij een bezoek aan onze showroom bent u verzekerd van deskundig advies, onze adviseurs hebben jarenlange ervaring
  • Onze prijsopgave is compleet en overzichtelijk, u komt geen onverwachte verrassingen tegen op de factuur
  • De monteurs van Ruiter zijn zeer deskundig, leveren vakwerk en zorgen dat na montage alles weer brandschoon is
Annette Ik heet u van harte welkom bij Ruiter
Gerwin Vertaalt uw wensen naar mogelijkheden!
Henri Vertelt u in onze showroom alles over zonwering en deuren.