Afspraak maken
 • Zonwering Utrecht

  Voor ieder wat wils

  Naar zonwering in Utrecht op zoek? Dan bent u bij ons van Ruiter Zonwering aan het goede adres. Wij kunnen een ruim aanbod aan zonneschermen en –wering leveren. Dat niet alleen. Ook voor de installatie van de verschillende systemen kunt u in Utrecht bij ons terecht. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring met het plaatsen van diverse zonweringen. Onze goed opgeleide medewerkers weten dan ook precies hoe elk systeem in elkaar steekt en waar zij op moeten letten. Zo weet u zeker dat uw zonnescherm vakkundig gemonteerd wordt.
  Zonwering Utrecht

  Ook onze zonwering in Utrecht?

  Wij kunnen een ruime keuze aan zonwering in Utrecht leveren. Zo vindt u bij ons modellen die aan uw woning bevestigd kunnen worden, maar ook terrasoverkapping die los in uw tuin geplaatst kan worden. Ons assortiment aan zonwering bestaat uit onder andere:

  • Een praktisch uitvalscherm, dat dankzij zijn eenvoud erg betrouwbaar is
  • Een terrasscherm/knikarmscherm, dat bescherming biedt tegen schadelijk uv-licht
  • Een serre zonnescherm. Hierbij heeft u de keuze uit drie verschillende modellen
  • Een rolluik dat energiebesparend en isolerend werkt
  • Een authentieke markies, waarbij u kunt kiezen uit verschillende designs

  Bovengenoemde is maar een greep uit onze mogelijkheden in Utrecht. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan gerust contact op. Wij vertellen u hier graag meer over.

  U staat bij ons centraal

  Klanttevredenheid hebben wij bij Ruiter Zonwering hoog in het vaandel staan. Wij doen dan ook iedere dag ons uiterste best om u in Utrecht zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij niet alleen door u een ruim aanbod aan producten te bieden. U vindt bij ons professioneel advies waar u ook echt wat mee kunt in Utrecht. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze showroom. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Op deze manier vindt u bij ons een zonwering die voldoet aan uw verwachtingen.

  Nog wat meer weten? Bel of mail ons

  Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u verder te helpen in Utrecht. Dus of u nog vragen heeft over onze zonwering of u graag van onze diensten gebruik wilt maken, neemt u gerust contact op. U kunt hiervoor bellen naar 0342-490253. Wilt u graag een e-mail sturen, dan kan dit via info@ruitergaragedeuren.nl. Plaatsen wij binnenkort ook zonwering in Utrecht bij u?

  Nieuwe showroom Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service.

  Montage in eigen beheer
  Ruiter personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Ruiter showroom

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom