Afspraak maken
 • Zonwering Amersfoort

  Zonwering in Amersfoort nodig?

  Voor zonwering in Amersfoort moet u bij Ruiter Zonwering zijn. Wij leveren een ruim aanbod aan zonweringen. Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Wij kunnen u ook diverse werkzaamheden uit handen nemen in Amersfoort. Onze vakkundige monteurs komen bijvoorbeeld graag bij u langs wanneer u schade heeft aan uw zonnescherm door bijvoorbeeld een storm. Ook kunnen wij het onderhoud van de verschillende systemen voor u regelen. Wat kunnen wij voor u doen?

  Zonwering Amersfoort

  Ontdek ons ruime aanbod

  Welke zonwering in Amersfoort u ook zoekt, u vindt het in ons assortiment. Wij hebben verschillende systemen die aan de buitenkant van uw woning bevestigd worden, maar ook voor zonweringsystemen in huis kunt u bij ons terecht. Ieder van deze zonneschermen heeft zijn eigen kenmerken. Onze medewerkers vertellen u graag welke zonwering geschikt is voor uw situatie in Amersfoort. Ons aanbod bestaat uit:

  Uitvalscherm

  moderne zonwering producten barneveld- uitvalschermen

  Onze modellen worden geleverd met storm- of windvaste armen. U heeft bij ons de keuze uit diverse afmetingen en designs

  Terrasscherm

  Ruiter Zonwering Terrasscherm

  Dit scherm biedt bescherming tegen zonlicht en uv-stralen. Ook houdt het doek warmte tegen, waardoor het lekker koel blijft in uw woning

  Screens

  Ruiter Zonwering screens

  Deze systemen zijn gemakkelijk te plaatsen op bijna elke plek. Wij bieden u twee types: traditionele of ritsscreens

  Markiezen

  Ruiter Zonwering Markiezen

  Dit systeem beschermt niet alleen van de voorkant tegen de zon, maar ook de zijkanten. U kunt bij ons kiezen uit diverse vormen en materialen

  Bij Ruiter zonwering profiteert u altijd van:

  • Een ruim assortiment 
  • Levering en montage
  • 24 uurs-service dienst
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • De nieuwste zonwering van de beste leveranciers
  • Zowel voor particulieren als voor bedrijven

  Eenvoudig uw zonnescherm bedienen

  U kunt natuurlijk voor een traditioneel systeem kiezen in Amersfoort. Eentje waarbij u zelf nog met een touw of ander systeem uw zonwering naar beneden moet doen. Elk raam moet u dan afgaan om het zonnescherm te laten zakken in Amersfoort. Bent u liever lui dan moe? Dan bieden wij uitkomst. U vindt bij ons ook elektrische zonwering. Met een druk op de knop bedient u dan het systeem. Wilt u ook vanuit uw luie stoel uw zonneschermen bedienen?

  Nog wat meer informatie ontvangen?

  Zou u graag meer willen weten over onze mogelijkheden op het vlak van zonwering? Of wilt u graag dat wij bij u in Amersfoort langskomen voor het plaatsen van rolluiken? In beide gevallen staan wij voor u klaar. Neemt u daarom gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Een e-mail kunt u zenden naar info@ruitergaragedeuren.nl of vul het online formulier in dat u op onze website vindt. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen 0342-490253. Voor zonwering in Amersfoort moet u bij ons zijn.

  Nieuwe showroom Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service.

  Montage in eigen beheer
  Ruiter personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Ruiter showroom

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom