Afspraak maken

Nieuws

Pallazzo’s nieuwe innovatie: de XL AVENTA

Pallazzo komt met een nieuw, innovatief product dat zeker de moeite waard is om even bij stil te staan. Pallazzo brengt namelijk de XL AVENTA op de markt, een terrasoverkapping met geïntegreerde schuifwand. De schuifrail is in de goot verwerkt, waardoor er een strakke en unieke bouwlijn ontstaat zonder opbouwrail van de schuifdeur.

De nieuwe Pallazo XL AVENTA kan in twee verschillende designs worden geleverd. Afhankelijk van de stijl van uw huis kunt u kiezen voor een afgeronde of rechte goot. Of het nu gaat om een moderne nieuwbouwwoning, een traditioneel huis of karakteristiek pand, beide designs sluiten perfect aan op diverse ontwerpstijlen. Met behulp van de inwendige gootversterking kunnen grote vrijdragende overspanningen worden gemaakt. Daarnaast bent u met een Pallazzo terrasoverkapping verzekerd van goede kwaliteit. De producten zijn allemaal voorzien van de vereiste certificaten, worden ontwikkeld met verdekte afwatering en weggewerkte bevestigingsmaterialen, en er is veel aandacht voor het coaten van de producten.

De Pallazzo XL AVENTA is het nieuwste en meest exclusieve design dat momenteel op de markt te verkrijgen is. Het product biedt vele mogelijkheden voor mensen die hun woning willen uitbreiden met een tweede woonkamer. Zeker in combinatie met de Pallazzo Invigo schuifwanden komt de XL AVENTA volledig tot zijn recht. De glazen wanden garanderen maximale transparantie en uitzicht op uw achtertuin. Daarnaast bieden ze extra comfort door u te beschermen tegen wind en regen.

Wilt u ook uw woonruimte uitbreiden door middel van een tuinkamer? Dan is de XL AVENTA in combinatie met glazen schuifwanden een aantrekkelijke optie. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren u graag!