Afspraak maken

Nieuws

Kent u hem al? De Brustor B-600 Terrasoverkapping

Mensen kiezen steeds vaker voor een terrasoverkapping om hun woning en tuin te verrijken. Een terrasoverkapping is een ideale oplossing als u meer op uw terras wilt zitten, maar tegelijkertijd uw leefruimte binnen wilt uitbreiden. U kunt uw terrasoverkapping namelijk multifunctioneel maken! In dit bericht lichten wij een bijzonder product uit: De B-600 terrasoverkapping van Brustor.

 

Brustor terrasoverkappingen
Terrasoverkappingen van Brustor hebben lamellendaken. De bijzondere dakconstructie van een Brustor terrasoverkapping zorgt voor de perfecte zoninval en voldoende schaduw, precies wanneer u dat wenst. U stelt de lamellen van het dak namelijk zo in, dat u net zoveel zon of schaduw heeft als u wilt. Er zijn verschillende types terrasoverkappingen met lamellendaken van Brustor. De meest bijzondere en geavanceerde is de B-600 overkapping.

 

B-600 terrasoverkapping met lamellendak
Het nieuwste type terrasoverkapping, de B-600, heeft net als zijn voorgangers draaibare lamellen. Wat echter nieuw is, is dat de lamellen s-vormig en schuifbaar zijn. De overkapping heeft hierdoor een lichter en eleganter uiterlijk. Door de speciale vorm van de lamellen, kan het dak bijna volledig worden opengeschoven. U opent het dak met een afstandsbediening. Het dak opent vrijwel geluidloos. Tevens stelt u de stand van de lamellen in met de afstandsbediening, net zoals bij de vorige types van Brustor overkappingen. Nu het dak open te schuiven is, kunt u zorgen voor optimale lichtinval in uw woning tijdens de herfst en winter om de warmte vast te houden. In de zomer kunt u genieten van volle zon op uw terras als u de lamellen helemaal openschuift.

 

Extra’s bij de B-600 terrasoverkapping
Er zijn verschillende mogelijkheden om uw B-600 overkapping helemaal af te maken. LED-verlichting is hier een goed voorbeeld van. Of misschien verlengt u uw zomeravonden met de juiste terrasverarming? Deze producten zorgen ervoor dat u ook na de zomer nog heerlijk geniet van uw overkapping.

Als u kiest voor zijwanden, bijvoorbeeld door middel van screens, of glazen schuifwanden, maakt u van een terrasoverkapping echt een tuinkamer. Als u de zijkanten van de overkapping kunt afsluiten, weert u zich tegen wind en regen en dat maakt uw overkapping tot een verlengde van uw woonkamer.

Heeft u speciale wensen voor uw overkapping? Wilt u bijvoorbeeld een houten terrasoverkapping, of heeft u iets anders in uw hoofd waarvan u niet zeker bent of dit mogelijk is? Kom gerust eens binnen in onze showroom in Barneveld. Wij passen terrasoverkappingen aan uw wensen aan en geen uitdaging is ons te veel. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij horen daarom graag van u: Wat zijn uw wensen voor uw terrasoverkapping?

Hieronder ziet u hoe het lamellendak van de B-600 werkt: