Afspraak maken
 • Horeca zonwering

  Horeca zonwering

  Horeca zonwering – Ruiter Zonwering heeft alle soorten zonwering. Als bedrijf gaan we graag mee met de nieuwste trends en dat geldt ook voor u als horecaondernemer. U wilt bij uw horecagelegenheid alleen het nieuwste en het beste.
  In onze gloednieuwe showroom in Barneveld hebben wij vele soorten zonwering voor u tentoongesteld zodat wij u kunnen adviseren, maar ook onze producten kunnen demonstreren. Wij verkopen enkel producten van top kwaliteit. Ruiter staat voor service, betrokkenheid en kwaliteit. We hebben ervaren verkopers die van elk product de kennis hebben die u verlangt. We zitten op korte afstand voor horeca gelegenheden in de omgeving van Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Ede, Lunteren, Utrecht, Veenendaal en Woudenberg.

  equa-plu-sol

  Producten Ruiter

  Elke situatie bij particulieren is anders, maar dat geldt zeker ook voor horecagelegenheden. Door middel van onze zonwering producten kunt u uw horeca zaak onderscheiden van de concurrentie. Dit kan door middel van originele producten, materialen, structuren en kleuren die ervoor zorgen dat uw zonwering perfect passen bij de ambiance van uw restaurant of andere horecagelegenheid. Wij zijn ervan overtuigd dat onze zonwering het totaalplaatje compleet kan maken, een statement kan maken en omzet-verhogend werkt. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en die mogelijkheden zijn groot bij Ruiter Barneveld. Wij kunnen onze producten namelijk ook aanpassen, zodat deze nog meer aansluiten bij uw situatie.

  Ruiter Zonwering heeft veel te bieden. Wij verkopen onder andere:
  Equa-plu-sol zonwering
  parasols
  – verschillende soorten terrasoverkappingen
  – verschillende soorten zonneschermen
  markiezen
  uitvalschermen

  Bereikbaarheid Ruiter Barneveld

  Ruiter Barneveld is vanaf maart 2016 gevestigd aan de Harselaarseweg 20 in Barneveld. Onze locatie is gunstig voor veel van onze klanten, we zitten centraal in Nederland en de verbindingen via de snelweg zijn uitstekend. Onze monteurs werken inmiddels in een groot deel van het land. Dat is voor u als horecaondernemer ook gunstig, omdat we altijd snel in de buurt zijn als er onverhoopt problemen ontstaan met de betreffende zonwering. Onze 24 uurs storingsdienst maakt onze uitstekende service helemaal af en zijn bijvoorbeeld werkzaam in de omgeving van Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Ede, Lunteren, Utrecht, Veenendaal en Woudenberg. Neem vandaag nog contact op met Ruiter voor een afspraak!

   

   

  Nieuwe showroom Ruiter

  montage, service en onderhoud


  Als particulier, maar ook als bedrijf bent u verzekerd van persoonlijke service.

  Montage in eigen beheer
  Ruiter personeel

  Over ons


  Ruiter BV in Barneveld is een familiebedrijf met vakmanschap.

  Persoonlijk kennismaken
  Ruiter showroom

  Showroom


  Onze showroom en werkplaats zijn gevestigd in Barneveld, hartje Nederland.

  Bezoek onze showroom